Szolgáltatásaink

Válasszon teljes körű szolgáltatásaink közül

Könyvelés

Könyvelés

Teljes körű könyvviteli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, a cég megalakulásától kezdve, végigkísérve a folyamatos tevékenységet, pontos, a törvényi előírásoknak mindenben megfelelő ügyviteli programmal.
Érdekel

Adótanácsadás

Adótanácsadás

A vállalkozások számára az adótörvényeknek való pontos megfelelést biztosítjuk, továbbá teljes körű segítséget nyújtunk az adóminimalizálásában, természetesen a jogszabályi kereteken belül.
Érdekel

Hitelügyintézés

Hitelügyintézés

A vállalkozások számára cégünk a hitelezési folyamat teljes lebonyolítását végzi. Az igényléstől az elbíráláson át egészen a folyósításig végig kíséri, segíti, koordinálja az ügymenetet, hogy Önnek ne kelljen bankról bankra járnia.
Érdekel

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

A teljes bér – és tb ügyintézés folyamat lebonyolítását vállaljuk, mint például bérszámfejtés, adminisztrációs feladatok, munkaszerződések, jövedelem elszámoláshoz szükséges nyilatkozatok feldolgozása, táppénz igénylés, stb…
Érdekel

Üzletviteli tanácsadás

Üzletviteli tanácsadás

Társaságunk specifikációja az üzleti vállalkozások és egyéb szervezetek számára nyújtott tanácsadás, útmutatás és közreműködő segítségnyújtás mind a vezetést érintő kérdésekben, mint például társasági stratégia és szervezeti tervezés, stb…
Érdekel

Cégátvilágítás

Cégátvilágítás

A vizsgálat célja olyan elemzés elvégzése, melynek során a vállalkozás piaci, menedzsment, pénzügyi és számviteli, jogi területek kockázatelemzése történik. A vizsgálat során kiemeljük a társaságban rejlő kockázatokat és javaslatokat teszünk ezek megoldására.
Érdekel