Ne félj a NAV-tól,

Adózni
gyerekjáték

Könyvelés

Kérje ingyenes
konzultációnkat!

Könyvelés


Teljes körű könyvviteli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinek. Szakképzett munkatársakkal, pontos, precíz, a törvényi előírásoknak mindenben megfelelő tudással és ügyviteli programmal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Többet nyújtunk, mint csupán adat rögzítés: Menedzseljük folyamatait a lehető legoptimálisabb eredmény érdekében.
Akár már a cég megalakulásától kezdve végigkísérjük gazdasági folyamatait, tevékenységeit, segítünk a pontos és kiszámítható tervezésben. Rendszeresen átbeszéljük az évközi eredményeket és szakmai javaslatot teszünk a megoldásra.
Menedzsment szemléletünknek köszönhetően könyvelése, gazdasági folyamatinak alapja és áttekinthetősége naprakész lesz, és megbízhatóan tervezhetővé válik segítségünkkel.

Könyvelés a gyakorlatban:

Az ügyfeleinktől megkapott bizonylatok alapján készítjük el a cég teljes könyvelését a mindenkor hatályos jogszabályi előírásokat betartva.
Beküldjük a határidős bevallásokat, jelentéseket az állami adóhatóság, a helyi önkormányzatok, a Központi Statisztikai Hivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete felé.
Rendszeresen, írásban tájékoztatjuk ügyfeleinket a hatóságok felé teljesítendő fizetési kötelezettségeikről, határidőkről, esetleges változásokról.
Segítséget adunk ügyfeleinknek a számviteli politika és egyéb kötelező szabályzatok elkészítésében.
Egyedi kérésre (pl. pályázatokhoz, finanszírozáshoz stb.) havi vagy időszaki zárást készítünk, amely tartalmazhatja a havi főkönyvi kivonatot, eredmény-kimutatást és management riportot. Ezek a dokumentumok, a megadott formában és határidőre elkészülnek, magyar, és ha szükséges angol nyelven is.
Összeállítunk egyedi/konszolidált beszámolókat saját vagy az anyacég igényei szerint a szükséges határidőre.
Vállaljuk a költséghely/költségviselő szerinti könyvelést, kimutatások elkészítését valamint munkaszám szerinti nyilvántartást abban az esetben, ha a tevékenységi kör sokrétűsége ezt megkívánja.
Írásban tájékoztatjuk ügyfeleinket a cégüket érintő jogszabályi változásokról és szükség esetén természetesen személyesen is konzultálunk ezekről.