Ne félj a NAV-tól,

Adózni
gyerekjáték

Cégátvilágítás

Kérje ingyenes
konzultációnkat!

Cégátvilágítás

A vizsgálat célja az adott cég szervezetének, működési struktúrájának, személyi erőforrásainak átvizsgálása, vagyoni, pénzügyi és likviditási helyzetének pontos feltérképezése.

A folyamat eredményeképp a feltárt működési és strukturális zavarok elhárításával komoly eredmények érhetők el a cég hatékonyságának javításában.

Az adatok feldolgozásakor meghatározzuk azokat a tényezőket, amelyek a cég előrehaladását eredményezik, illetve azok a pontok is napvilágra kerülnek, amelyek akadályozzák azt.
A vizsgálat során feltárjuk a vizsgált társaságban rejlő kockázatokat, és javaslatokat teszünk ezek megoldására.

 

Minden vállalkozás életében eljön az a pont, amikor változtatni kell a működés fenntartása vagy tovább fejlesztése érdekében. Szakembereink teljes körű vizsgálat után útmutatást adnak a vállalkozás lehetséges fejlesztésére, átalakítására. Számviteli és adótörvény szempontjából is átvilágítjuk a céget. Így az esetleges felmerülő hiányosságokra, problémákra megoldási javaslatokat teszünk. (Egy ilyen átvilágítással a későbbiekben könnyebben intézhető, védhető egy ellenőrzés.)

Végezhető “megelőzésként” is átvilágítás – egy esetleges ellenőrzésre felkészülve –, ha ellenőrizni akarja cégét, hogy megfelelően működnek-e pénzügyi, számviteli ügyei.